Cami inredning och Dsign

Trädgårdsdesign

Cami Inredning&dSign arbetar med trädgårdsdesign från rådgivning och planering till att hjälpa er med trädgårdsanläggning och skötsel. Vår målsättning är att förverkliga er blivande drömträdgård och utemiljö så att den blir praktisk, vacker och lättskött. Våra kunder är företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Trädgårdsdesign med Cami dSign

Den perfekta balansen mellan det praktiska och det behagliga är nyckeln till en lyckad trädgård. En naturmiljö där vi kan njuta och koppla av betyder mycket för vår livskvalitet.

Trädgårdsdesign med Cami dSign

Det finns alltid mycket att tänka på vid anläggning och förbättring av en trädgård och då kan det kännas tryggt att anlita en trädgårdsdesigner som har både yrkeserfarenhet och kunskap. Vi eftersträvar alltid att olika delar i designen ska komma till sin rätt när det gäller växter såväl som belysning, markbeläggning och övriga konstruktioner. Vi tar även tillvara naturens egna skulpturer som till exempel klippformationer, ett vackert träd, en äng eller ett skogsparti. Oberoende om ni vill välja en romantisk oas eller en minimalistisk form på trädgården så kan vi erbjuda designlösningar som passar både det röda torpet, herrgården och den moderna villan. Det finns en trädgård för alla.

Svenska Trädgårdsdesigners Vi är medlem i föreningen Svenska Trädgårdsdesigners
och kvalitetssäkrade enligt deras normer. Detta garanterar kvalité, kompetensutveckling och yrkeskunskap inom trädgårdsdesign.

För att bli medlem krävs en gedigen och relevant utbildning, många års erfarenhet från design av trädgårdar och flera referenser från anläggare och kunder. Detta är ett bevis att vi är yrkesskickliga, utbildade och erfarna designers av trädgårdar och landskap, som genomgått en noggrann granskning av fackmän.

Information om Cami dSigns olika trädgårdstjänster hittar ni här

Vi erbjuder även trädgårdsdesign på distans - perfekt för er som inte bor i närheten av Stockholmsområdet. Läs mera här

Cami Inredning&dSign 073-0948396 info@camidsign.se