Cami inredning och Dsign

Inredningstjänster - priser

Priser för våra tjänster styrs av projektens storlek, förutsättningar, tidsåtgång samt beställarens önskemål och behov. För oss är det viktigt att designförslagen stämmer överens med husets karaktär och företagets koncept. Därav kan tillväga gångsätt och arbetsupplägg variera mellan olika uppdrag. Våra kunder får alltid av oss ett personligt och välanpassat förslag på arbetssätt enligt deras behov, tid och budget.
Vi startar med ett möte där vi tar del av era planer och önskemål och presenterar Cami dSigns arbetsmetod. Efter vårt möte och överenskommelse av arbetssätt får ni en offert.

Inredningsplan

Inredningsplan visar helhet och tänkta inslag i rummet Inredningsplan är en välgenomtänkt gestaltningsplan som visar helhet och tänkta inslag i rummet. Med den får du en känsla för färg, form och material samt ett underlag för vidare planering av kostnader, inköp och arbetssätt för fortsatt arbete av projektet.
Mer info om inredningsplan finns här

Pris:
Inredningsplan från 16 000 kr inkl. moms

Konsultation och support

Cami Inredning&dSign finns med som konsult och support vid eventuella design frågor som dyker upp under arbetet. Projekthandledning Vi deltar gärna under hela processen, från första idén till färdigställandet. Att vara engagerad i hela processen försäkrar er att resultatet blir som det var tänkt. Cami Inredning&dSign medverkar gärna vid projektmöten, som bollplank och support under ombyggnaden, vid avstämningar etc. Ni tecknar själva avtal med respektive entreprenör men vi finns med som konsult och support vid eventuella design frågor som dyker upp under arbetet.
Pris: Konsultation från 3 600 kr inkl.moms

Inredningsstyling och Exponering

Cami Inredning&dSign utför inredning, gestaltning och exponering med olika produkter Inredning och exponering Efter renoveringen och ombyggnationen utför vi sista detaljerna med styling och exponering. Eller behöver ni hjälp med att "sticka ut" lite för att synas i era företagslokaler eller butik? För att fånga uppmärksamhet är det bra att förnya det som redan finns och skruva till det lite.
Vi utför inredning och exponering med varor och rekvisita - textilier, lampor, småmöbler, växter, konst och prydnadsvaror - allt för att få helhet och harmoni. Vi arbetar gärna med säljande varuplacering och exponering med era egna produkter.

Pris från 16 000 kr inkl.moms

Välkommen att kontakta oss för mer information

Cami Inredning&dSign 073-0948396 info@camidsign.se