Cami inredning och Dsign

Inredningsdesign

Många omständigheter gör att man inte riktigt har tid att se över inredningen och möbleringen och då kan det vara bra att anlita en inredningsdesigner som kan hjälpa er att förnya och förändra ert hem eller företag.
Oberoende om ni ska ändra hela lokalen eller bara ett rum så är det viktigt att ha en inredningsplan. Med en inredningsplan kan man arbeta metodiskt samt är ett sätt att undvika att fastna i ogenomtänkta lösningar som kostar både tid och pengar att rätta till efteråt.

Inredningsdesign och inredningsplanering med Cami Inredning&dSign

Färg och inredning påverkar och styr våra känslor och beteende. Med rätt inredningsdesign kan man skapa positiva intryck och effektivare arbetssätt. Med färg, form och exponering kan Cami Inredning&dSign hjälpa er att skapa en miljö som är både trivsam och harmonisk

Inredningsplan med Cami Inredning&dSign

Inredningsplan är en välgenomtänkt gestaltningsplan som visar helhet och tänkta inslag i rummet. Med inredningsplanen får du en känsla för färg, form och material samt ett underlag för vidare planering av kostnader, inköp och arbetssätt för att genomföra inredningsprojektet.
Inredningsplanen innehåller bilder och materialförslag, färgsättning, tapet- och tygprover, en planritning med möblering och rumskänsla, förslag på möbler, textilier och armaturer mm. Tanken är att ni ska få en så realistisk bild som möjligt av det färdiga resultatet.

Inredningsdesign och inredningsplanering med Cami Inredning&dSign

Man behöver inte alltid slänga bort alla möbler eller totalrenovera ett rum för att förbättra det utan vi tittar efter smarta och funktionella lösningar som är kostnadseffektiva.

Välkommen att kontakta oss för mer information

Cami Inredning&dSign 073-0948396 info@camidsign.se
.