Cami inredning och Dsign

Inreda med tyger

Textil och tyger förmedlar ett starkt budskap och tillför rummet stil och atmosfär. Textilier mjukar upp inredningen och skapar en ombonad och hemtrevlig känsla.

Pagunette collection - Kasbah

Med tyger och textilier tar vi gärna ut svängarna lite mer när det gäller att kombinera färger och mönster. Det är ju lättare att byta ut gardiner eller en tygvägg än att måla/ tapetsera om.

Inreda med tyg och textilier

Med tyger kan man inreda för att avskärma, förhöja och skapa känsla för olika miljöer. En lättskött och flexibel förvandling som passar för bostad, kontor, konferenslokaler, väntrum, mässor, utställningar och festarrangemang!

Med textil och tyger kan du på ett enkelt sätt förnya rum vid t.ex. förändring av stil och färg. Genom att inreda med olika inredningstextilier så som gardiner, mattor, möbelklädsel, kuddar, sängtextil mm. så skapar du med prisvärda medel en effektfull förvandling.
Textilinredning omfattar även klädda sänggavlar, draperier, gardinomtag, bårder, lampskärmar, textil konst, tyg-fondvägg mm. Det finns en omfattande variationsmöjlighet som verkligen inbjuder till olika kreativa lösningar.

Textila funktioner

- ljud dämpande funktion - textil fångar upp och absorberar ljudvågor. Högt ljud förekommer i byggnader med öppna planlösningar och med mycket sten och glasytor
- skapar atmosfär - mjukar upp inredningen och ger känsla med färg, struktur o mönster
- skyddar material som utsätts för stora påfrestningar - golv, trappor, bord, sittmöbler
- solskydd - inomhus och utomhus
- insynsskydd - fönster, glasdörrar, sittplatser utomhus
- värmande funktion - mattor,sittdynor, plädar, filtar, gardiner och draperier mot drag
- avskärmning - delar rum i rum, avskärmar förvaringsytor

Pagunette collection-Durango

Färg och inredning påverkar och styr våra känslor och beteende. Med rätt inredningsdesign kan man skapa positiva intryck och effektivare arbetssätt. Med färg, form och exponering kan Cami Inredning&dSign hjälpa er att skapa en miljö som är både trivsam och harmonisk

Cami Inredning&dSign 073-0948396 info@camidsign.se
.